Fájdalmatlan, biztonságos orrszívás

wiva-Vac ® - a gyermekbarát orrszívó.

 

Gyermekek betegsége a szülőket többszörösen megviseli, mindent megtesznek és megtennének gyógyulásuk érdekében.

Gyermekkor leggyakoribb betegsége a nátha. Mit tehetünk a gyors gyógyulás érdekében?

Első és legfontosabb az orrváladék rendszeres eltávolítása.



Aggályok, félelmek:

A legfőbb édesanyai aggály, hogy az orrszívással gyermekének fájdalmat okoz; a legnagyobb félelem az orrvérzés. A tanulmányban részletesen kitértem erre a felvetésre, itt csak ismételni tudom, hogy fájdalmat és vérzést csak olyan eszközzel lehet okozni, ami benyúlik a gyermek orrüregébe. Ezért a wiva-Vac ® orrszívó orr-illesztéke gömbölyített felszínű. Használatával sem fájdalmat sem sérülést nem okozunk.

 

wiva-Vac ® orrszívó kiemelt tulajdonságai:

  • A készülék biztonságos, műanyagból készült – a kapható orrszívók közül – egyedül a wiva-Vac ® orr-illesztéke gömbölyített felszínű.
  • Már újszülött korban is használható
  • Higiénikus; tisztításhoz nem kell külön tisztítókefe.
  • Használata egyszerű, akár egy kézzel is könnyű tartani.
  • Gyermekgyógyász, fül-orr-gégész szakorvos fejlesztette ki.
  • Kórháztechnikai Intézet bevizsgálta és engedélyezte.

wiva-vac ® orrszívó közvetlenül illeszkedik a porszívó gégecsövébe, így egy kézzel is könnyen és stabilan tartható.

A gömbölyített orrilleszték megfelelően tömíti a gyermekek orrnyílását.
Nem nyúlik be az orrüregbe, így nem okoz fájdalmat és sérülést

A kellően nagy váladékgyűjtő tartály egybe van építve a gégecsőbe illeszkedő résszel.
Tisztítása egyszerű, nem igényel semmilyen segédeszközt.



wiva-Vac ® orrszívó készülék használata:

Orrtisztítási fortélyok, avagy hogyan teheti még hatékonyabbá az orrszívást!

1./ A készülék kúpos végét erősen illesszék a porszívó gégecsövébe.
2./ A szívás gyors kivitelezése érdekében a következő stabil tartó helyzet kialakítása javasolt: A gyermeket vegyék ölbe úgy, hogy a gyermek lógó karjait, a gyermeket tartó személy egyik karjával ölelje át, másik karjával a gyermek fejét homlokánál tartva a saját mellkasához helyezze. Ez egy stabil helyzetet teremt, és nem okoz fájdalmat a gyermeknek.
3./ A szívó személy kapcsolja be a porszívót, tartsa úgy az orrszívó készüléket, hogy az minél inkább függőleges legyen. Illessze a készülék gömbölyű orr-illesztékét gyermek egyik orrlyukához. 4-5 másodperc múlva a másik oldali orrnyílást mutató ujjával 4-5 másodpercig szorítsa le. Újabb 4-5 másodperc múlva ismételje meg a nem szívott orrnyílás rövid leszorítását. Ezt mindaddig tegye, amíg orrváladék ürülést észlel. Ezután ugyanilyen módon a másik orr félből is szívják ki az orrváladékot.
4./ A szívás végeztével vegyék le a készüléket a gégecsőről. Húzzák szét az orrszívó két elemét, folyóvízben öblítsék el, majd a háztatásban használatos bármilyen fertőtlenítőszeres oldatban (Flóraszept, Domestos, stb.) 5 percig áztassák. Ezután bő vízben ismét öblítsék le, majd hagyják száradni.
Megszívlelendő tanácsok:
Az orrváladék szívással történő eltávolításának semmilyen mellékhatása nincs. Az orrszívások gyakoriságát az orrváladék mennyisége határozza meg. A legkevesebbnek tűnő orrváladékot is javasolt naponta többször leszívni. Amennyiben a rendszeres orrszívások mellett a nátha néhány nap alatt nem szűnik, vagy egyéb tünetek is jelentkeznek – köhögés, hőemelkedés, láz, nyugtalanság stb. – mindenképpen forduljanak szakorvoshoz.
A készülék használatával kapcsolatban, az alábbi esetekben mindig kérjék ki szakorvos véleményét:
sebes orrnyílás, orrvérzési hajlam, krónikus vérzékenység, fül-orr-gégészeti műtétek utáni állapot.

Figyelem!

A porszívót 1 percnél tovább nem ajánlatos használni, annak károsodási veszélye miatt. Amennyiben 1 perc alatt nem végeztek a gyermek orrának tisztításával, vegyék le a készüléket, működtessék tovább a porszívót legalább 1 percig, majd helyezzék vissza a készüléket a gégecsőbe és folytassák az orrtisztítást.


Használati mintaoltalommal védett termék: U99 00236

 

<< Vásárlás >>

 

[ Főoldal ] [ Körmeneti gyertya ] [ Orrszívó ] [ Kukakerék ] [ Nyeles mécses ] [ Találmányok bemutatása ] [ A nátháról ] [ Vásárlás ] [ Kapcsolat ]

PageRank Kereső optimalizálás